Minden ami szórakozás! Sztárok, sorozatok, filmek, képek, viccek, idézetek

INTERNETES PÉNZKERESÉSI LEHETŐSÉGEK!!! Egy klikkelést megér!

Megszülte gyermekét a terhes férfi

Egészséges kislánynak adott életet Thomas Beatie. A férfi néhány hónappal ezelőtt sokkolta a világot a hírrel, miszerint gyermeket vár.A 34 éves Beatie nőnek született, de néhány évvel ezelőtt férfivá operáltatta magát. Mivel azonban szeretett volna gyereket, döntésének megfelelően csak a melleit távolították el, meghagyták viszont a többi női nemi szervét. Ezután tesztoszteronnal kezelték.A terhességhez fel kellett hagynia a nyolc éve zajló tesztoszteronterápiával, amely női ciklusát elnyomta. A terápia befejezése után négy hónappal újraindult a menstruációja, majd sikerült a teherbeesés. A lelki traumákat is nehezen viselte. Gondot okozott megfelelő orvost találni, diszkrimináció sújtotta, sőt gúnyolódtak is rajta.Beatie-nek ez volt a második terhessége. Első ízben ráadásul hármasikrekkel volt terhes, de életveszélyes helyzetbe került, és végül elveszítette magzatait. Újabb terhessége azonban komplikációmentes volt. Sajtóhírek szerint a kislányt császármetszéssel hozta világra egy oregoni kórházban. Más források azonban azt állítják, hogy a baba természetes úton született.Thoma Beatie Hawaii szigetén született Tracy Lagondin néven, és még szépségversenyeken is indult. A húszas éveiben jött rá, hogy férfinak érzi magát, és a műtét mellett döntött. Öt éve vette el feleségét, Nancyt, akivel azóta is boldog házasságban él. A házaspár eredetileg másként tervezte a gyermeket, de minthogy Nancy műtét miatt nem szülhet, csak ez a lehetőség maradt számukra az olyannyira áhított gyermek megszületésére.

Egy újabb amerikai férfi vár gyermeket, ugyanis erre vállalkozott a Kaliforniában élő Scott Moore, akinek nemsokára megszületik első gyermeke, akit párjával, Thomasszal szeretne felnevelni.

Thomas Beatie volt egyébként az első férfi, aki miután nőből férfivá műtette magát, kihordott két kisbabát megmaradt méhében. Scott is nőként jött a világra, ahogy barátja, Thomas is. Mikor átlépték a felnőttkor határát, úgy döntöttek, hogy férfiként szeretnék tovább élni az életüket. Thomasnak már nincs méhe Scottal ellentétben, neki még meg vannak a női nemi szervei. Ezért vállalta el, hogy kihordja gyermeküket. Arról egyikük sem beszélt, hogy kisbabájuk hogyan fogant meg, de azt elmondták, hogy fiuk fog születni és a Miles nevet fogja kapni.

 

 Öt centis szarv nőtt egy százegy éves kínai asszony homlokára. Csuang Zsuj-fang néhány hónap alatt növesztette a rejtélyes dudort, melyet nem tudnak hova tenni az orvosok sem

FELSZARVAZOTT - A kínai Henan tartományban élő Csuang Zsuj-fang egy éve vette észre, hogy egy kis púp nőtt a homlokán. Sokáig nem foglalkozott vele, ám a kinövés egyre nagyobb lett. Mára egy hat centis, szarv szerű képződmény éktelenkedik a százegy éves asszony homlokán. – A doktor azt mondta, hogy a kinövés olyan anyagokat tartalmaz, mint ami a hajban és a körmökben találhatók. Ebből van az állatok szarva is. Nagyon furcsa jelenség, nincs rá magyarázat, hogy mi okozza – mondta Csuang egyik testvére a China Dailynek.
Az orvosok először attól tartottak, hogy rákos elváltozás jelentkezett az idős asszony bőrén, ám az eddigi vizsgálatok cáfolták a félelmüket. Csuang most úgy érzi, még egy púp kezdett növekedni a fején és attól fél, hogy falujában hamarosan elterjed a hír, hogy ő az ördög rokona.

 

 Megmutatta magát az első amerikai arcátültetett - a cikkben a nyugalmat megzavaró képek vannak

Ilyen volt a "baleset" előtt:

:

A balesetet következményeként...majd a "helyreállító" műtét után:

Connie Culp arcát öt éve roncsolta szét egy puskalövés, amikor férje rálőtt. A 46 éves asszonyon öt hónappal ezelőtt arcátültetést végeztek el - egy elhunyt asszony szöveteit ütették át. Ezzel Connie Culp lett az első, akin ilyen műtéttel segítettek visszanyerni arcát az Egyesült Államokban. A cikkben a nyugalmat megzavaró képek vannak! Connie-t férje lőtte arcon 2004-ben, majd magával is végezni akart. Az asszonyt az arca közepén érte a lövés, szétroncsolta az orrát, az orcáit, a szájpadlását és az egyik szemét, s ami az arcából megmaradt, azt is elborították a lövedék maradványai, illetve a sebesüléskor megsérült csontok szilánkjai. A Clevelandi Klinika plasztikai sebészei az elmúlt évek során 30 műtétet végeztek el Connie Culpon, a bordáiból pótolták az asszony arccsontjait, egyik lábszárából vett csonttarabbal felső állkapcsát, a combjából vett bőrt ültettek be arcába. A sorsdöntő beavatkozás 2008. december 10-én történt: egy 22 órás operáció során a Dr. Maria Siemionow vezette orvoscsoport Connie arcának 80 százalékát egy akkor elhunyt nő arcával pótolta. Az operáció során a felső szemhéjak, a homlok, az alsó ajak és az áll részeinek kivételével az egész arcbőrt átültették. Az összetett transzplantációs eljárás során az orr és az alsó szemhéjak bőrfelületét is kicserélték, és nemcsak bőrszövetet, hanem új izmokat, csontos részeket, artériákat, vénákat és idegeket is beültettek. Ez teheti lehetővé, hogy az új arc ne csak egy sima "maszk" legyen, hanem szinte teljes mértékben funkcióképes maradjon. Ez volt a negyedik arcátültetés a világon. Amerika második arcátültetését szintén a közelmúltban végezték el áprilisban Bostonban egy férfin. A világ első arcátültetésére 2005-ben Franciaországban került sor: Isabelle Dinoire-t saját kutyája támadta meg. Connie Culp arca még kissé merev, ám képes beszélni, mosolyogni és érzi az ízeket, szagokat. Amint megfelelő lesz az arcában a vérkeringés és az idegek is működésbe lépnek, az arcán látható felesleges bőrt is eltávolítják az orvosok. Élete hátralevő részében alacsony dózisú immunszuppresszív szereket kell szednie, hogy meggátolják a beültetett szövetek kilökődését.

 

 

Először jelent meg kedden a nyilvánosság előtt az a spanyol férfi, akin január 16-án részleges arcátültetést hajtottak végre a sevillai Virgen del Rocio kórházban.

A Rafael néven bemutatott páciens köszönetet mondott a műtétet végrehajtó sebésznek és a donor családjának. A férfi maga kérte, hogy a média elé állhasson, részben a nagy érdeklődés miatt, másrészt mert úgy gondolta, hogy nyilvános megjelenése ösztönözni fogja a donorokat az övéhez hasonló esetekben. A kórház adatvédelmi okokra hivatkozva nem adta ki sem a páciens családi nevét, sem az életkorát. A férfinak korábban egy veleszületett betegség miatt keletkezett jóindulatú daganat torzította el az arcát. Az orvosok Rafael arcának alsó kétharmadát távolították el és helyettesítették a donortól kapott szövetekkel. A műtétre több mint egy évig, holttesteken elvégzett beavatkozásokkal és háromdimenziós szimulációkkal készültek. A betegre még több hónapnyi rehabilitációs kezelés vár, de már most meg tudja különböztetni a hideget és meleget, szája pedig érzi a fájdalmat.

 

Transzvesztita szépségverseny Thaiföldön

A Miss Tiffany’s Universe elnefezésű – nemzetközileg elismert – transzvesztita szépségverseny győztese és egyben a transzvesztita szépségkirálynő a 20 esztendős Sorrawee Nattee.

Félmillió forintnak megfelelő összeget és egy új gépkocsit nyert a thaiföldi transzvesztita-szépségverseny, a Miss Tiffany's Universe győztese. A Miss Tiffany's, amely egyike Thaiföld leghíresebb, csak férfielőadókat foglalkoztató kabarészínházainak, 1998 óta rendez Pattayában, a népszerű turistaközpontban, transzvesztita-szépségversenyeket.
Az idei megmérettetésre hatvanan jelentkeztek, közülük harmincan léphettek a közönség és a zsűri elé. A korona és az azzal járó százezer baht, azaz a valamivel több mint félmillió forint és egy új személygépkocsi bizonyos Ratravee Jirapraphakulnak jutott. A győztes azonban nem a nyereményért szállt "ringbe", hanem azért, hogy megértesse az emberekkel: a transzvesztitákat és a transszexuálisokat ugyanolyan szakmai lehetőségek és fair bánásmód illeti meg, mint a társadalom bármely más tagját.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 59
Tegnapi: 88
Heti: 59
Havi: 5 401
Össz.: 665 269

Látogatottság növelés
Oldal: Furcsaságok fala...
Minden ami szórakozás! Sztárok, sorozatok, filmek, képek, viccek, idézetek - © 2008 - 2019 - minden-ami-szorakozas.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: harmadikmuszak.lap.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »