Minden ami szórakozás! Sztárok, sorozatok, filmek, képek, viccek, idézetek

INTERNETES PÉNZKERESÉSI LEHETŐSÉGEK!!! Egy klikkelést megér!

Horoszkóp 2010-re

Csillagjóslás: mit ígérnek a csillagok a 2010-es esztendőre? Prognózis a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: március 21. - április 20.

Jellemző tulajdonságai: Temperamentumos, kezdeményező, határozott, aktív, hirtelen haragú, makacs, nyugtalan, ambiciózus, agresszív.

2010-ben a Jupiter lesz az egyik meghatározó bolygó, ami sorsát irányítja, a harmóniáról pedig az érzéki Hold gondoskodik.

Karrier: A munkahelyén kiegyensúlyozottan és nyugodtan fogja magát érezni. Amennyiben a 2009-es évben munkahelyet változtatott, meglepődve fogja tapasztalni, hogy új környezetében jobban értékelik  képességeit. Azok, akik most néznek új munkahely után, 2010 második felében fogják megtalálni álmaik állását. Figyeljen arra, hogy a lustasága ne legyen úrrá mindennapjain, mivel munkája sok utazást fog igényelni. Munkája révén olyan emberekkel fok ismeretséget kötni, akik meghatározzák munkahelyi előmenetelét. Anyagi vonatkozásban szeptemberben és Októberben előteremti mindazt az összeget, amit az év első felében nélkülöznie kellett.

Szerelem: Noha ennek nem lesz teljes mértékben tudatában, de még a régi kapcsolatain rágódik. Ez némileg felemészti energiáit. Mivel sikeráradatban fog úszkálni, számíthat arra, hogy jelenlegi partnerének ez nem  minden esetben fog tetszeni. Az év eleji önmegtartóztató életformából kizökkenti egy szenvedélyhullám, amit nem fog tudni irányítani. Az őszi idény vége meghozza az érzelmi beteljesülést, ami a következő időszakot is jelentősen meghatározza majd.

Egészség: Június eleje kisebb egészségügyi problémákat jelez, ami elrontja a nyári vakációzás örömeit. A fej- és gyomorfájás lesznek a leggyakoribb panaszai, de ebből nem származnak komolyabb problémái. Október végén azonban visszatér az életkedve és a vitalitása.

 

Bika:  Április 21. - Május 20.

Jellemző tulajdonságai: Célorientált, birtoklási vágy, flegmatikusság, makacsság, konzervativizmus, kényelmesség, ingerlékenység, következetesség, vidámság jellemzi.

Az új esztendő a remény és a vágyak időszaka, a Bikáknak dupla adag  érzéki élvezetet tartogat.

Karrier: Munka vonatkozásában olyan döntő lépésre szánja rá magát, amit már rég meg kellett volna tennie. A megszokott állás nehéz felrúgni, még akkor is, ha nem érzi jól magát. Valami mindig visszarántja, éppen ezért a bolygóállások sem támogatják abban, hogy álmai munkahelyét megtalálja. Május, Június és Július hónapok azonban sok utazást és kihívást jeleznek. A munkahelyi előmenetel záloga, hogy ne ragaszkodjon túlságosan az ideáihoz.

Szerelem: Az év első felében a heves kalandok kapóra jönnek. Április közepén  hirtelen rájön, hogy egy igazi párkapcsolat csak abban az estben működik, ha kissé háttérbe szorítja saját énjét. Barátai segítségére lesznek abban, hogy megtalálja a lelki társát. Az év elején néhány kapcsolata felbomlik, de ezeken könnyen túlteszi magát. Májusban valóban intim kapcsolatot élhet meg, ami szexualitására is jótékony hatással lesz, hiszen kedvenc sportja a „lepedőakrobatika" lesz.

Egészség:  a nyers fizikai erő nem lesz elég 2010-ben, fontosabb a gyors reakciókészség és a szellemi rugalmasság, amiről a Jupiter gondoskodik. A bolygóállások nem jeleznek különösebb gondokat. Az év eleji diétának köszönhetően a nyári időszakra a lehető legjobb formájában feszíthet a strandon.

 

 

Ikrek:  május 21. - június 21.

Jellemző tulajdonságai: Kíváncsiság, intellektualitás, kreativitás, nyughatatlanság, szeszélyesség, fekete-fehér gondolkodás.

2010-ben a Jupiter és a Hold hatására az Ikrek csillagjegyűek teljesen új oldalukról ismerhetik meg magukat.

Karrier: Az év első felében semmi munkakedve nem lesz, ráadásul ez a kedvtelenség az arcára is rátelepszik, amit felettesei is észrevesznek és ez nem tesz jót a munkahelyi légkörnek. Ugyanakkor a többletjövedelem érdekében olyan feladatokat is elvállal majd, melyeket cseppet sem kedvel. Július és Október közötti időszakban azonban biztos alapokra fektetheti pozícióját.

Szerelem: Minden jel arra utal, hogy 2010-ben révbe jut a szerelem terén. Dicséretes a kedélyállapota és szinte mindent megvalósít, amit célul tűzött ki maga elé. Némileg azonban kordában kell tartania az élvezetek utáni vágyát, ez ugyanis nem fér össze a kiegyensúlyozott kapcsolatról kialakítottelképzeléseivel. Két partner között kell választania, ezért jobb, ha határozottan dönt és felelősséget vállal. Az sem kizárt, hogy végre rászánja magát a házasságra.

Egészség: Figyeljen oda a táplálkozására, mivel ebben az évben hajlamos lesz az elhízásra. Több zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztania. Ugyanakkor a sok stressz miatt, idegrendszeri gondjai is akadhatnak, ezért több B vitaminra lesz szüksége, amit kiegyensúlyozott táplálkozással pótolhat. Amennyiben a látásával is gondjai vannak, szerezzen be mihamarabb egy szemüveget. Az év végére azonban ismét formában lesz.

 

Rák: Június 22. - Július 22.

Jellemző tulajdonságai: Háziasság, hűség, tisztaság, védelmezés, takarékosság, érzékenység, hagyománytisztelet, sebezhetőség.

Az új esztendő tele lesz meglepetéssel és kalanddal, ami fenekestül felkavarja a Rákok életét.

Karrier: 2010-ben a szakmai elismerés nem várat magára. Számtalan kihívásra és sok idegeskedésre kell felkészülnie, ami sokszor kihozza majd a sodrából. Április elején nagy valószínűséggel elvállal egy olyan új feladatkört, ami plusz pénzhez juttatja. Ez azonban némiképp szétaprózza a figyelmét, ezért az év végéhez közeledve döntenie kell, hogy az anyagi biztonság iránti vágya-, vagy egy nyugodt munkahelyi légkör fontosabb.

Szerelem: Az év első felében felerősödik az érzéki kényeztetés iránti vágya. Baráti körében heves flörtviharba keveredik, ráadásul szexuális életében is merőben új élményekkel gazdagodik. Számtalan újszerű kapcsolatban lesz része, melyek nagy kihívás elé állítják. Az év végéhez közelítve nem ártana, ha rendbe tenné az érzelmi életét.

Egészség: Szervezete kiegyensúlyozottságra és harmóniára vágyik. A pszichéje is azt követeli, hogy többet foglalkozzon önmagával. Azonban nem szabad túlzottan megerőltetnie testét. Az egészségtelen táplálkozással és a túlzott alkoholfogyasztással is jobb óvatosan bánni, mivel ez negatív hatással lesz az emésztőrendszerére. A keringési rendszerével is akadhatnak gondok, amennyiben szervezetét egyik végletből a másikba hajszolja.

 

 

Oroszlán:  július 23. - augusztus 23.

Jellemző tulajdonságai: Nagylelkűség, segítőkészség, bátorság, szabadságvágy, vitalitás, erő, tisztesség, széles látókör, hiszékenység.

A vehemens Oroszlánoknak ebben az évben lehetőségük adódik álmaik megvalósítására.

Karrier: 2010-ben még inkább felerősödik szakmai kitejesedés iránti szomja, és intellektuális képességei csúcsponton lesznek. Sikerben lesz része, azonban mindezért egész évben keményen meg kell dolgoznia. Annak érdekében, hogy kitűzött céljait megvalósítsa, alá kell vetnie magát felettesei akaratának. Ezért az őszi időszakban, főnökeivel sok konfliktusra számíthat. Októbertől azonban ismét fellélegezhet, mert fáradozásait siker koronázza.

Szerelem: Érzelmi életében 2010-ben a rámenősség fog dominálni, minden akar és azonnal elven fog kapcsolatokat kialakítani. Nem fog kerülőutakra szorulni. Kisebb ideig tartó mélypontokra is számíthat, azonban ezeket könnyen átvészeli.

Egészség: Az év elején csúcsformában lesz, ettől azonban könnyelművé válik. Ezért a nyár beköszöntével fogékonyabbá válik a fertőzésekre és az ételmérgezésre. Ezért figyeljen oda, hogy mit- és hol eszik. Főként az őszi hónapokban csökkentse az iramot, különben legyengül az immunrendszere.

 

Szűz:  Augusztus 24. - Szeptember 23.

Jellemző tulajdonságai: Rendszeretet, szorgalom, tökéletességre törekvés, a munka túlzott szeretete, kritikusság, célszerűség, ész, alkalmazkodó képesség, visszahúzódás.

2010-ben szinte állandóan csipkelődős hangulatban lesz, mindenkit kritizálni fog, ami nem tesz jót a kapcsolatainak.

Karrier: Fejébe vette, hogy számtalan változást fog véghezvinni az életében, és ez alól munkája sem képez kivételt. A baj csak ott van, hogy ötletei nem minden esetben kivitelezhetők és sokszor elvész a részletek között. Hajlamos kizárólag az ideáljait hajszolni, és fittyet hány az önnél tapasztaltabbak véleményére. A legstabilabb időszakot Januárban éli át, amikor mások még csak tervezgetik az új év feladatait, Ön akkor lesz formában.

Szerelem: Meglehetősen nehezen fog olyan partner találni, aki huzamosabb ideig is kitart Ön mellett, ez leginkább vehemens természete miatt alakul így. 2010-ben leginkább a kalandok éve lesz. Amennyiben stabil kapcsolata van, törekedjen arra, hogy a realizmuson kívül némi romantikát is csempésszen mindennapjaikba.

Egészség: Igyekezzen megszabadulni attól, hogy a legenyhébb testi tüneteit is eltúlozza. Ne csináljon bolhából elefántot. Ugyanakkor némi gondjai akadhatnak a pajzsmirigyével és az emésztésével. Abban az esetben, ha a legkisebb apróságokon is kiakad és felidegesíti magát, könnyen gyomorfekély lehet belőle. A fokozott stressz és a fáradság miatt az év folyamán a fejfájással is többször meg kell küzdenie.

 

 

Mérleg:  szeptember 24. - október 23.

Jellemző tulajdonságai: Elbűvölő, taktikus, jó stílusérzékű, gyenge aktivitású, engedékeny, társasági ember, kegyes, szociális, stratégiákat felállító.

Ebben az évben akaratos mivolta még inkább felerősödik, amiből kifolyólag számtalan kellemetlensége lesz.

Karrier: Alaptermészetéből adódóan munkatempójában is ide-oda ingadozik, ami 2010-ben karrierjében is némi gondot fog okozni. Egy üzleti vállalkozás kialakítására is lehetősége nyílik. Nagy erőfeszítésre lesz szüksége annak érdekében, hogy munkahelyén bebizonyítsa komolyságát, ráadásúl 100%-ban helyt kell állnia. Szerencséjére családja mindenben támogatni fogja, ezért a fekete napokat is túléli valahogy.

Szerelem: Abban az esetben, ha még nincs párja, akkor alapos önvizsgálatot kellene tartania, hogy ez milyen hibáiból alakult így. Hajlandó lesz arra is, hogy karrierje érdekében egyik főnökével is viszonyt kezdeményezzen. Tavasszal kibontakoznak az érzelmei, melyek elsősorban hatalmi vágyából táplálkoznak, ennek azonban nem lesz jó vége, hiszen az ősz bekövetkeztével ismét szingliként tengeti a szürke hétköznapokat.

Egészség: Szervezete némiképp kibillen egyensúlyi helyzetéből, ezért nem ártana néhány alapos kivizsgálásnak alávetnie magát. Azok, akik dohányoznak, próbáljanak mihamarabb leszokni róla, mivel komoly szív- és érrendszeri problémáik adódhatnak. Mivel egészségtelenül és rendszertelenül táplálkozik, ne csodálkozzon azon, hogy mindez előbb vagy utóbb megbosszulja önmagát.

 

Skorpió: Október 24. - November 22.

Jellemző tulajdonságai: Aszketizmus, hűség, célirányosság, fanatizmus, okkultizmus, idealizáció, lelkesedés, szertartásosság.

A 2010-es év első fele nagyban eltér a 2009-es esztendő utolsó hónapjaitól.

Karrier: Ebben az évben learathatja az elmúlt év munkájának gyümölcseit. Ez végre megerősíti abban, hogy jobban higgyen a képességeiben, mint eddig valaha. Azonban jó lenne, ha eddigi mulasztásain is fáradozna. Igyekezzen beismerné a hibáit, és törekedjen arra, hogy tévedései korrigálása által tanuljon és fejlődjön. Ezáltal sokkal könnyebben érvényesítheti elképzeléseit, mint valaha. Anyagi helyzete is stabilizálódik.

Szerelem: A rengeteg feladat miatt, ebben az évben jóval több munkahelyi kalandba bocsátkozik, mint általában szokott. Még az sem kizárt, hogy éppen munkája révén találkozik azzal a személlyel, akivel minden vonatkozásban megértik egymást. A nyár elején felejthetetlen élményekben lesz része, így környezete még azon sem fog meglepődni, ha ősszel eljegyzésre kerül sor.

Egészség: Mivel meglehetősen sokat fog dolgozni, ezért egészségét is elhanyagolja. Jobban tenné, ha többet foglalkozna önmagával. Az sem kizárt, hogy a nagy rohanások közepette kisebb balesetet szenved. A nyári időszak kiváló arra, hogy egy alapos gyümölcskúrát tartson. Nem ártana, ha néhány alternatív gyógymódot is kipróbálna.

 

Nyilas: November 23. - December 21.

Jellemző tulajdonságai: Kalandvágy, nyíltság, kíváncsiság, megértés, ideológia, filozófia, vallásosság, felületesség, az utazás szeretete.

Meglehetősen mozgalmas és felemás évnek néznek elébe.

Karrier: A tavalyi év egyhangúsága munka szempontjából a 2010-es év elején is folytatódik, de a tavasz közeledtével újból lendületbe indul. Sikeres szerződéseket köthet. Azonban az agresszív magatartását jobban teszi, ha visszafogja. Olykor ellentmondásos helyzetekbe fog bonyolódni, ami munkatársai és üzletfelei nemtetszését is kiváltja. A nagy sietségből adódóan szem elől téveszti a célt. Kötelezettségek várnak Önre és sok kompromisszumot kell kötnie.

Szerelem: Ez az év a nagy társulások időszaka lesz. Kapcsolatai meglehetősen szellősek lesznek, amilyen gyorsan betoppannak az életébe, olyan gyorsan tova is illannak. Olyan személyekkel hozza össze a sors, akikbe ugyan nem lesz igazán szerelmes, de kiegészítik egyes hiányosságait. Pedig azon fáradozik, hogy életét rendbe hozza. Novemberben azonban sokan megtalálják azt az embert, aki mellett ki fognak tartani.

Egészség: Általában kevés gondja van az egészségével, ebben az évben azonban könnyen meglehet, hogy műtéti beavatkozásra is sor kerül. Jóval enyhébb probléma, de a vérszegénységgel is meg kell küzdenie majd. Annak érdekében, hogy jó kondícióját mihamarabb visszanyerje próbáljon ki egy új sportágat, ami depresszív állapotaiból is kirángatja.

 

Bak:  december 22. - január 20.

Jellemző tulajdonságai: Kötelességtudat, alaposság, konokság türelem, kitartás, logika, pesszimizmus, parancsolgatás, territorialitás.

2010 az élet minden területén nagy erőbedobást követel öntől.

Karrier: Január és Április meglehetősen eseménydús időszak lesz a munkája területén. Nagy horderejű döntéseket kell meghoznia, pénzügyeit kell rendeznie, amihez kedvező támogatást is kap. Sok utazás és rengeteg impulzus éri, melyek jó hatással lesznek általános közérzetére is. A munkahelyi kollégákkal azonban jobb megtartani a tisztes távolságot, mivel rosszakaratukból adódóan áskálódásra is számíthat.

Szerelem: Ha még egyedülálló, akkor jobban meg kell fontolnia, hogy kit választ társnak, mivel könnyen megeshet, hogy egy anyagias személyre bukkan, aki csak kihasználja Önt. Keressen egy olyan partnert, aki a képességeit- és nem a pénztárcája vastagságát értékeli majd. Azonban óvakodjon a drasztikus érzelmi megnyilvánulásoktól. Június hónap az egyik legalkalmasabb arra, hogy szerelembe essen.

Egészség: Az egészséggel némiképp hadilábon áll, ezért a kezdeti gondokat mihamarabb orvosolni kell. Egészségügyi problémáit elsősorban a stressz és a fáradság számlájára írhatja. A túlhajszoltság általános levertségben nyilvánul meg. Ezért a kötelező szabadságokon kívül, az év közepén betegszabadságra kell mennie.

 

Vízöntő:  január 21. - február 20.

Jellemző tulajdonságai: Tárgyilagosság, eredetiség, intuíció, függetlenség, szeretetreméltóság, káosz, irónia, szárnyalás.

2010-ben a Vízöntő csillagjegyűek lesznek az év legleleményesebb és legtalálékonyabb emberei.

Karrier: A Jupiter és a Vénusz kellő vitalitással látja el Önt, ami bármilyen helyzettel szemben ellenállóvá teszi majd. A következő 10 hónapban munkájában is a megismerés, az újdonság iránti vágya valamint a kreativitása vezérli majd. A tanulmányok és a szakmai előmenetel napirendi kéréssé válnak, aminek érdekében mindent meg is fog tenni. Szakmai előmenetele ugyanakkor nagyban függ attól  is, hogy milyen jellegű kapcsolatokat épít és ápol. Intelligenciájának köszönthetően jelentős sikerélményekben lesz része.

Szerelem: 2010-ben érzelmi életében kitűnően társítja érzelmi intenzitását némi romantikus alaphangulattal. Nagyon szoros és mély kapcsolatokat alakít ki ebben az évben. Egyes Vízöntők egy náluk érettebb partner közelségét is megtapasztalják, míg mások a kihívásokkal- és izgalmakkal tarkított kapcsolat mellett teszik le voksukat. Akik stabil párkapcsolatban élnek, ebben az évben megpecsételik szerelmüket, akik már házasságban élnek még inkább elmélyítik kapcsolatukat.

Egészség: Törekedjen arra, hogy ne idegesítse magát fölöslegesen, ugyanis a kisebb gondokat nyugodtan is megoldhatja. Egészségügyi vonatkozásban stabilitást fog tapasztalni, alkalmanként a későre időzített vacsorák és a fűszeresebb ételek okozhatnak némi gyomorbántalmat. Tavasszal nekilát egy nagy tisztítókúrának, ami új energiával tölti fel, vigyázzon arra, hogy szervezetét ne vegye túlságosan igénybe.

 

Halak: február 21. - március 20.

Jellemző tulajdonságai: Együttérzés, önzetlenség, barátságosság, érzékenység, képzelőerő, fatalizmus, passzivitás, érzékenység, szerénység.

2010-ben a Halak csillagjegyűek mottója az újítás és a teljes életmódváltás lesz.

Karrier: Az új évben azon fáradozik, hogy egy olyan munkát találjon, ami nagyobb jövedelemhez juttatja. Márciustól szakmai továbbképzésre és külföldi utazásokra is számíthat. Vigyáznia kell arra, hogy szakmai képességeinek bizonyítására ne alkalmazzon erőszakos módszereket. Főnökei elismerésben részesítik, ami anyagi juttatásokban is megmutatkozik majd.

Szerelem: Az elmúlt évek magánéleti viharai meglehetősen próbára tették az életét. 2010-ben azonban véget ér a megpróbáltatások időszaka, és az év elején megszabadul azoktól a kapcsolatoktól, melyek csak hátráltatták abban, hogy boldog legyen. Sérülékeny lelkén ejtett sebek azonban Februárra teljesen begyógyulnak, hiszen egy olyan társ mellett horgonyoz le, aki minden jóval elhalmozza Önt és kárpótolja a rossz kapcsolataiban elszenvedett csalódások egész sorát. 2010-ben megtapasztalja, milyen igazán boldognak- és őszintén szerelmesnek lenni.

Egészség: Magánéletével ellentétben, egészségi állapota nem lesz olyan rózsás. A sok megpróbáltatás miatt pszichéje és idegrendszere is sérülékennyé vált. A nyári időszak előtt nem ártana rendbe hoznia az egészségét: aludjon sokat, sportoljon és táplálkozzon egészségesen. A nyári kirándulások is kizökkentik a hétköznapok munkatempójából. Az év közepétől ismét kicsattan az egészségtől.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 49
Tegnapi: 88
Heti: 49
Havi: 5 391
Össz.: 665 259

Látogatottság növelés
Oldal: Horoszkópok
Minden ami szórakozás! Sztárok, sorozatok, filmek, képek, viccek, idézetek - © 2008 - 2019 - minden-ami-szorakozas.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: harmadikmuszak.lap.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »