Minden ami szórakozás! Sztárok, sorozatok, filmek, képek, viccek, idézetek

INTERNETES PÉNZKERESÉSI LEHETŐSÉGEK!!! Egy klikkelést megér!

Álom.net

magyar vígjáték, 96 perc, 2009

rendező: N. Forgács Gábor

Tartalom:

A gimi utolsó évei. Hát igen! Szerelem, barátság és rivalizálás… dolgok, amik egy tinédzser életéből nem maradhatnak ki. Regina az iskola egyik legnépszerűbb, legaktívabb tanulója, aki nem mellékesen csinos és gazdag. Magyarországon elsőként megalapítja iskolája pompon-csapatát. Mi ez, ha nem egy Hollywood-i álom?
Ám egy nap villámcsapásként éri a hír, hogy egy titokzatos e-mailre hivatkozva eltanácsolják őt az iskolából. Az új iskola új barátokat, új kalandokat és persze új gondokat jelent: mit csinál egy pompon csapatkapitány egy konzervatív iskolában, ahol ő egy kívülről jött idegen, akit eleinte mindenki csak távolságtartóan szemlél?
Regina hiába van tele jó szándékkal, új osztálytársai piperkőc, sznob hercegnőként kezelik, főként a suli vezető diákja, Lívia. Regi lassan rájön, hogy a népszerűségnél fontosabb dolgok is vannak a világon, ebben pedig nagy szerepe van Márknak, az új szomszédnak. A fiú zenész, barátaival délutánonként a garázsban berendezett stúdióban ütik el az időt. A csajos pop-rajongó Regina eleinte a pokolra kívánja az új szomszédot az egész rock bandájával együtt, ám amikor Márk a védelmére kel az új iskolában, egy csapásra megváltozik minden, és különös vonzalom alakul ki a két fiatal között. A rémálom pedig végleg véget ér, amikor Reginának sikerül a lehetetlen: az elit iskolában olyan szurkolócsapatot állít össze egykori riválisa, Lívia segítségével, amely még a régi sulijának táncosaival is felveszi a versenyt. Ezt be is bizonyíthatják, hiszen az iskola csapata bekerült az országos döntőbe.
Mindeközben egy titokzatos rajongó mesterien alakítja az eseményeket és időről időre megjósolja Regina mindennapi harcait: ő nem más, mint „álom.net˝, a pompon királynő internetes chat-partnere.
De hogy kit takar a név, és mit is akar valójában? Senki sem tudja. A tinik világának saját törvényei vannak, itt senki sem az, akinek látszik.
Egy azonban bizonyos: ha nem vagyunk képesek felvállalni önmagunkat, és elferdítjük a valóságot, a hamis világ egy-kettőre összeomolhat, és a végén senki sem marad mellettünk. Csak az igaz barátok... és persze a szerelem.

Szereplők:

Labancz Lilla (Regina)

 


Csernóczki Ádám (Márk)


Czifra Kinga (Lívia)


Reviczky Gábor (Igazgató)


Rékasi Károly (Károly bá)

 
Oberfrank Pál (András)

 
Bánfalvy Ágnes (Márta)


További képek:


Következő


KövetkezőLabancz Lilla és Reviczky Gábor az Álom.net című filmben


Következő
 Következő


Következő


Következő
 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 119
Tegnapi: 88
Heti: 119
Havi: 5 461
Össz.: 665 329

Látogatottság növelés
Oldal: Álom.net (magyar vígjáték)
Minden ami szórakozás! Sztárok, sorozatok, filmek, képek, viccek, idézetek - © 2008 - 2019 - minden-ami-szorakozas.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: harmadikmuszak.lap.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »