Minden ami szórakozás! Sztárok, sorozatok, filmek, képek, viccek, idézetek

INTERNETES PÉNZKERESÉSI LEHETŐSÉGEK!!! Egy klikkelést megér!

születésnap képek

Születésnapi sms köszöntők

 1. A születésnapodtól nem azt várod, hogy a korodra emlékeztessen, de azt mondják, a születésnapok jót tesznek az egészségnek. Azok élnek legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük. Isten Éltessen Sokáig!
 2. A születésnapunkat átlagosan 9 millió társunkkal együtt ünnepeljük szerte a világon. Te vagy a 9.000.001-ik. Boldog Születésnapot!
 3. Amikor megszülettél, körülötted mindenki mosolygott, csak Te sírtál; igyekezz úgy élni, hogy életed utolsó napján körülötted mindenki sírjon, s csak Te mosolyogjál! Boldog Születésnapot!
 4. Hihetetlen, hogy egymilliárd spermaközül Te voltál a leggyorsabb!
 5. Leendő szülinapos, mit is mondjak neked?! Talán annyit hogy nézd meg az e-mail-edet!!! :D
 6. Megint egy nappal öregebb lettél, a mosásban kicsit összementél. De ne búsulj, jön még télre tavasz 30 éves is csak egy évig maradsz!
 7. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy Rád kacsint, kicsi kendőből csillámot hint, így adja át üzenetemet: Boldog szülinapot Neked!
 8. Senki nem kérdezte akarsz-e megszületni, a távozásról is más fog dönteni, de a közte lévő idő a te kezedben van, használd ki okosan!!! BOLDOG SZÜLINAPOT!
 9. Születésnapod alkalmából köszöntelek Téged, sok örömet és boldogságot kívánok most néked!
 10. Szülinapodra kívánom neked: Szerencse kísérje végig életed. Szerencse mellé még egyebet, Sok-sok vidám, örömteli percet, Sorsod útja legyen mindig egyenes, Te pedig légy mindig boldog és egészséges!

 

Névnapi sms köszöntők

 1. Névnapodra mondok száz jó kívánságot, legyen ez a napod csodaszép, boldog és áldott! Kedves képed hű szívemben ragyog, névnapodon veled együtt én is boldog vagyok!!!!
 2. Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig.
 3. Bár nem adok egész világot neked, bárhogy is kívánod, ha nem is adok virágot, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
 4. Névnapod reggelén ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön. Boldog Névnapot!
 5. Kicsi szívem, kicsi szám nagyon sok boldog névnapot kíván!
 6. Névnapodon minden jót, diófáról mogyorót, arcodra egy forró csókot, orrodra egy bibircsókot!
 7. Legyen egészséged, tudjál boldog lenni, és a szívedet soha ne bántsa meg senki! Napod is legyen örömnek napja, kívánjuk, hogy a sors ezeket megadja!
 8. Légy olyan boldog, mint amilyen szép vagy, legyen életedben száz millió szép nap. Ne tudd meg soha mi az a bánat, kerüljön el téged minden ami fájhat. Kacagj, nevess csillogó szemekkel, ezért imádkozunk összetett kezekkel. Olyan szeretetre méltó szép, kedves, igazságos és szellemes vagy, amilyen ember rajtad kívül nincs még egy! Névnapod alkalmából fogadd szívből jövő jó kívánságaimat és ezeket a kegyes hazugságaimat!
 9. Csillagfényes álmaid váljanak valóra, legyen ünnep lelkednek minden nap és óra! Kerülje a bánat örökre el házad, érjen annyi boldogság mit ember csak kívánhat! Boldog névnapot kívánok!
 10. Sok az égen a közös dolog: a Nap, a Hold és a Csillagok. Ma mégis mind Neked ragyog, hiszen ma van a Névnapod! 

Szilveszteri sms köszöntők

 1. Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É.K.
 2. Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!
 3. Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.!
 4. Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma szép napod, s utána Boldog Új Éved!
 5. Disznó sivít petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok Boldog új évet kívánok!
 6. Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gonolj most másra csak a szépre jóra. Boldog új évet!
 7. Utolsó napján ennek az évnek a szerencse malackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.
 8. Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kivánok! Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!
 9. Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövö esztendőben! BUÉK !!!!!!!!
 10. Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Karácsonyi sms köszöntők

 1. A mai nap szebb mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai napöntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!!!
 2. Angyal szárnyon pihe lebben, Kiscsengő szól, szellő röppen. Kívánok sok szeretetet, Boldog, békés, szép ünnepet!
 3. Eljött hát a Szenteste, díszítik a fákat, békesség lengi be az egész házat! Hozzon a Jézuska sok-sok ajándékot, járja át boldogság az egész családot!
 4. Leszállt egy Angyalka s azt súgta nekem, gondolj ma azokra akik a szívedbe férnek. Eszembe jutottál te és családod, ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!!!
 5. Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék szívemből kívánom, s hogy gazdagon, örömökben teljen a Karácsony!
 6. Erdő szélén ezüst fenyő, havasággal büszkélkedő. Őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok, és boldog karácsonyt kívánok!!!!!!!
 7. Ma este hozzád is megérkezett, melegséggel tölttve meg pici szívedet. Legyél jó, s nagyon vidám, hisz az ősz szakállú is csak ennyit kíván! Boldog, békés, szép ünnepet!
 8. Szellemes Karácsonyt!! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!!!
 9. Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házad felett, hogy átadjon 1 üzenetet: Kellemes, békés karácsonyt kívánok Neked!
 10. Karácsony ünnepén, ha mécses fénye boldogsággal tölti el szívedet, béke lesz a családban. Ha a családokban béke van béke lesz az országban. Ha az országokban béke van, béke lesz a Földön is!

Locsolóversek (sms köszöntők)

 1. Húsvétra van egy kívánságom, legyen rúzsos a tojásom. Szabad e locsolni???
 2. Húsvét táján édes szokás. A vödörrel locsolkodás. Nálam is van szagos kölni. Ha rádöntöm, meg fogsz ölni?
 3. Sivatagban megy a teve. Tele van a töke vele, nálam van a töke leve. Meg locsolhatlak-e vele?
 4. Zölderdőben jártam, barna medvét láttam, szedte az egrest ide az ötezrest!!!
 5. Ferrarival érkeztem, k*rva nagyot fékeztem, okos vagyok, szép és laza. Locsoljak vagy húzzak haza?
 6. Ennek a háznak van egy rozsafája, a fának egy bimboja, én a bimbot megöntözöm, a himes tojást megköszönöm.
 7. Húsvét hétfő reggelén, mosolyog az ég is. Adjatok egy fél decit, mosolygok majd én is. Szabad-e locsolni?
 8. Ajtó félfán szaros gatya, meglocsóllak büdös banya.
 9. Piros tojás, fehér nyuszi. Locsolásért jár a puszi.
 10. Száll a légy, repül a bögöly, meglocsollak, hogy meg ne dögölj :)

Image and video hosting by TinyPic

Valentin napi sms köszöntők

 1. Szeretnék szeretni, szerelmet szerezni, szerelmes szívemet szívedhez szegezni. Szólj hát szaporán szívemnek szép szerelme, szerelmes szívedet szeretni szabad-e?
 2. Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, valaki szépet. Én azt szeretném, ha mi együtt ámodnánk valami szépet, s álmunk soha nem érne véget!
 3. A kezet csak megfogni szabad. Elengedni vétek! Eldobni átok! Egymásba simuló kezek tartják össze az eget s a világot. Boldog Valentin Napot kívánok!
 4. Azt mondják, szerelembe esni csak egyszer lehet. De ez nem igaz. Én minden egyes alkalommal szerelembe esek, mikor Rád gondolok!
 5. Valentín-nap, a szerelem napja ez, amit minden ember a szívében érez. Nincs előle menekvés kit eltalál örökre belevész. De ez nem baj mert a szerelem, egy erő, minek hatalma végtelen!!!
 6. Te légy a tűz, Te légy a kárhozat, Te légy a szerelem egymagad. Te légy a boldogság, Te légy a végzetem, Te légy az álmom, Te légy az életem!!!
 7. Ha rád gondolok szívemnek parancsolni nem tudok. A szememben ugy ragyogsz mint sötét égbolton a legfényesebb csillagok!
 8. Kell a föld, hogy legyen élet, kell a nap, hogy legyenek fények, kell a határ, hogy ne legyen végtelen, s kellesz te, hogy boldog legyen az életem!
 9. Lehet az ember büszke, mint a sas, lehet övé a szédítő magas, kincséért egy országot megvehet, de boldog egymagában sohasem lehet!
 10. Ne higyj annak, ki feléd nevet, két esküvel mondja, hogy szeret. Annak se ki könnyet ejt, mert ki könnyet ejt, könnyen felejt. Ki szemedbe néz némán, az szeret csak igazán!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 111
Tegnapi: 88
Heti: 111
Havi: 5 453
Össz.: 665 321

Látogatottság növelés
Oldal: SMS köszöntők
Minden ami szórakozás! Sztárok, sorozatok, filmek, képek, viccek, idézetek - © 2008 - 2019 - minden-ami-szorakozas.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: harmadikmuszak.lap.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »