Minden ami szórakozás! Sztárok, sorozatok, filmek, képek, viccek, idézetek

INTERNETES PÉNZKERESÉSI LEHETŐSÉGEK!!! Egy klikkelést megér!

0% RÁFORDÍTÁS, DE 100% JÖVEDELEM !!!

Get cash from your website. Sign up as affiliate. 

Azoknak, akik nem mernek belevágni komolyabb internetes üzletekbe, kiváló pénzkereseti lehetőséget nyújt a:


BIGEXTRACASH

1.lépés:

Regisztrálsz - ingyenesen - a következő linken:

http://mutat.net/?http://www.bigextracash.com/aft/bfb50bf0.html

2.lépés:

Kirakod a bannereket annyi helyre, ahová csak tudod!

3.lépés:

Pénzt kapsz minden egyes ember után, aki rákattint!

4.lépés:

Ha összegyűlik 200$, átutalod Paypal számládra (egyéb megoldás is lehetséges) 

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

-------------------------------------------------------------

Segítség a paypal regisztrációhoz:

 A regisztráció előtt nem árt tudnunk, hogy mennyibe fog nekünk ez kerülni. A jó hír, hogy semmibe, a regisztráció ingyenes. Ugyan vannak ajánlott lépések amik nem ingyenesek, de általában elenyésző költséggel járnak.

A regisztráció lépései

A pénzkeresés megkezdéséhez regisztrálnunk kell egy PayPal hozzáférést és megadnunk egy bankkártyaszámot, amin keresztül a pénzforgalom zajlani fog. Minket elsősorban az e-mail címünk fog majd azonosítani.

Navigáljunk a Paypal oldalára  ( www.paypal.com ) és kattintsunk a Sign Up linkre (a lap legtetején). Itt meg kell adnunk:

 • országunkat (Hungary),
 • a felület nyelvét (maradhat angol)
 • és a hozzáférés fajtáját (Premier Account - ha saját nevünkön szeretnénk a kereskedést folytatni, vagy Business Account ha céges formában működünk.

A formanyomtatvány kitöltése után egy kihagyható lépés következik: egy kártya adatainak megadása. Ezt előbb-utóbb úgy is el kell végeznünk, úgyhogy javaslom tegyük is meg. A pénzforgalom ezen a kártyaszámon (tehát nem bankszámlaszámon) fog történni. Később kicserélhetjük ezt a kártyát (például, ha a mostani lejár), sőt hozzáadhatunk több kártyát is a fiókunkhoz, tehát a mostani kártya nincs bebetonozva.

A kártya megadása után az Expanded Use programba való belépés következik, azaz a kártya ellenőrzése (verification). Erre akkor van szükség, ha havonta több, mint 21 000 forintot mozgatnánk a PayPal számlánkon. Az ellenőrzés egyszeri költsége 400 forint (ezt a kártyára terheli, így győződik meg róla, hogy az valóban létezik és működik). A 400 forintot ugyanakkor jóváírja 2-3 munkanapon belül a PayPal egyenlegen, az Expanded Use (4 jegyű számmal) történő aktiválás után.

Ha ezzel megvagyunk létrejött a PayPal hozzáférésünk. A kereskedés megkezdése előtt hátra van még néhány fontos lépés, de most lássuk a minket fogadó felületet legfontosabb elemeit:

A PayPal felhasználói felülete

A jobb oldalon látható To Do List tartalmazza aktuális teendőinket. Ezt jó folyamatosan figyelni a regisztráció és a használat során. Ha kifelejtettünk egy lépést, vagy van valami feladatunk, például beleegyezés egy beérkező fizetés elfogadásához az itt mind megjelenik. Ha teljesítettük a feladatot, az eltűnik a listából.

A Profile fülön (fent) találjuk majd PayPal fiókunk beállításait (cserélhetjük kártyáinkat, állíthatjuk be az elfogadott pénznemeket és így tovább).

A regisztráció véglegesítése

A megszokott webes gyakorlatnak megfelelően a PayPal is küld egy ellenőrző levelet e-mail címünkre. Ennek témája Activate Your PayPal Account! lesz. A levélben találhatunk egy linket, aminek megnyitásával megtörténik az aktiválás. Amíg ezt nem végeztük el addig To Do listában is látszik a teendő: Confirm email.

A bankszámla-történetünkben megjelenik a 400 forintos Expanded Use költség (adjunk neki 2-3 nap átfutási időt), az összeg melletti közlemény mezőben találjuk a négyszámjegyű Expanded Use számot. Ennek birtokában nyissuk meg a To Do lista Finish Expanded Use Enrollment teendőjét és írjuk be a kapott számot. Az Overview fülön a Status: Hungarian - Verified szöveg jelzi, hogy az ellenőrzés sikeresen lezajlott.

Ha mindezt megtettük, a To Do lista üres, fiókunk kész a használatra.

A PayPal fiók beállításai

A beállításokat a Profile menüpontra kattintva érhetjük el. Az általános dolgokra, (mint e-mail cím és más regisztrációs adatok módosítása, új bankkártya, cseréje) itt nem térnék ki részletesen.

Account Information / Notification

 • General Notifications - Reklámok a PayPal szolgáltatásairól (e-mailben).
 • Payment Notifications - Értesítés pénzmozgás esetén. (Tanácsos bekapcsolni).
 • Information Sharing - Bizonyos információk kiadása harmadik félnek. (Ijesztő dolog, de hasznos lehet, ha e-bayen kereskedünk).

Selling Preferences

 • Payment Receiving Preferences - Itt találjuk a legfontosabb beállításokat:
  • Block payments sent to me in a currency I do not hold - Mit tegyen a PayPal, ha nem forint alapú számláról érkezik a pénz? Mivel valószínűleg nem Magyarország lesz a célországunk, ezért a legtöbb esetben ez lesz a helyzet:
   • Yes - Blokkolás bekapcsolva. Csak forintban érkezhetnek be összegek. (Nemzetközi kereskedés esetén nem tanácsos).
   • No, accept them and convert them to Hungarian Forint - Minden beérkezett összeget a PayPal árfolyamán az elsődleges valutanemre (azaz Forintra) vált. A legfrissebb tapasztalatok szerint a PayPal elég nagy kockázatúnak tekinti a forintot, ezért igen csak drága nála az átváltás. A saját bankunk (deviza) árfolyamaival általában jobban járunk.
   • Ask Me (Alapbeállítás) - Kapunk egy email értesítést, majd a PayPal felületen eldönthetjük, hogy mit teszünk az összeggel. Létrehozunk egy egyenleget az illető devizanemben (tanácsos legalább EUR és USD egyenlegeket is tartani a Forint mellett), vagy az adott valutanemet mindig forintra válthatjuk.
    Itt fontos megjegyezni, hogy EU-n belüli tranzakcióknál (Euro hasznlata esetén) a tranzakciós díj 0.5%-kal alacsonyabb az általánosnál (ahogy Forint alapú fizetésnél is). Bővebben a
    nemzetközi és a forint-forint díjtáblában.
  • The Credit Card Statement Name... - Ez a név fog megjelenni a kártyás tranzakciók (vásárlások) megjegyzés rovatában (a cégünk neve). Azaz a vásárolók ezt fogják látni a számlatörténetben. (Alapértelmezésben az e-mail cím @ előtti része).
 • Custom Payment Pages - Lehetőségünk van a PayPal fizetési oldalát saját oldalunkhoz hangolni (színek, fejléc). Ehhez adjunk hozzá egy új stílust az "Add" gombbal, majd ha kész válasszuk ki alapértelmezett stílusnak (stílus kijelölése, majd "Make Primary").
  • Page Style Name - nevezzük el a stílust (például cégünk neve).


 ---------------------------------------------------------------------------------------


  A következő oldalamon még számos egyéb internetes - VALÓBAN KI IS FIZETŐS - pénzkereséssel TUDTOK MEGISMERKEDNI!!! Az első kettő lehetőséggel összesen garantált Nettó 40 ezer FT-ot hozhat a konyhára havonta, feltéve ha szántok rá elég energiát:

KATT IDE:

http://www.minden-ami-szorakozas.hupont.hu/181/tovabbi-kockazatmentes-internetes-penzkeresesi-lehetosegek


Remélem tudtam segíteni!!!


KATT A BANNER-RE!!!

 Get cash from your website. Sign up as affiliate."NE ÁLMODD AZ ÉLETED, HANEM ÉLD ÁT AZ ÁLMAID !!!"

 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 118
Tegnapi: 88
Heti: 118
Havi: 5 460
Össz.: 665 328

Látogatottság növelés
Oldal: KERESS PÉNZT EGY KLIKKELÉSSEL !!!
Minden ami szórakozás! Sztárok, sorozatok, filmek, képek, viccek, idézetek - © 2008 - 2019 - minden-ami-szorakozas.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: harmadikmuszak.lap.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »